Over Klein Poelhuis Winterswijk

WIJ VERZORGEN TOTAALOPLOSSINGEN IN DE INSTALLATIETECHNIEK

Een greep uit onze specialisten

Uitvoerder

Uitvoerder

Onze uitvoerders geven leiding aan de uitvoering en aanleg van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en systemen. Zij houden het overzicht, zorgen ervoor dat projecten volgens planning verlopen en conform de gewenste kwaliteit uitgevoerd worden.

Projectleider

Projectleider

Onze projectleiders zijn eindverantwoordelijk voor onze projecten. Ze bewaken nauwkeurig de algehele coördinatie, financiën en contractuele afspraken, bezoeken regelmatig de bouw en onderhouden frequent de contacten met klanten en relaties.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is de organiserende factor en technische spil in al onze projecten. Hij ziet erop toe dat alles geregeld is, zodat de monteurs optimaal hun werk kunnen uitvoeren. Hij zorgt samen met het team voor een goede voorbereiding, soepele doorloop en correcte afronding.

Servicetechnicus

Servicetechnicus

Onze servicetechnici zorgen ervoor dat de gebouwsystemen van onze opdrachtgevers optimaal blijven functioneren, rekening houdend met de belangen van de klant. Ze verzorgen het onderhoud en beheer, corrigeren afwijkingen en losse complexe storingen op. Dit met oog voor duurzaamheid van de installaties en zo mogelijk verbetervoorstellen.

Meet- en regeltechnicus

Meet- en regeltechnicus

Gebouwen en installaties worden steeds intelligenter en genereren een enorme hoeveelheid data. Onze meet- en regeltechnici zetten deze data om in inzichten die helpen bij het technisch functioneren van installaties, het energieverbruik van het gebouw en het verbeteren van het gerealiseerde binnenklimaat. Zij zorgen ervoor dat de gebouwbeheersystemen van onze opdrachtgevers optimaal blijven functioneren, rekening houdend met de belangen van de klant.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Klein Poelhuis Winterswijk vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Klein Poelhuis Winterswijk tot uw betrouwbare partner.

Oost- en Midden-Nederland
Klein Poelhuis Winterswijk is actief in Oost- en Midden-Nederland. Wij werken in de regio en voor gave projecten gaan we ook daar buiten. Onze klanten zijn onderwijsinstellingen, woningcorporaties, de gezondheidszorg, overheid, industriële bedrijven en het MKB. Bij Klein Poelhuis Winterswijk zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Klein Poelhuis Winterswijk is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.

Geschiedenis

De geschiedenis van Klein Poelhuis begint op 2 april 1905, als de heer Klein Poelhuis in Winterswijk een smederij opricht. De eenmanszaak was gevestigd aan de Wilhelminastraat 13 in Winterswijk. Binnen tien jaar groeit het bedrijf en wordt de grond achter het pand aan de Burgemeester Bosmastraat aangekocht, het is dan 1914. Uitbreiding van activiteiten is de heer Klein Poelhuis ook nooit vreemd geweest. Naast metaalbewerking wordt er ook gestart met de verkoop van rijwielen en huishoudelijke artikelen. In 1959 worden deze activiteiten weer afgestoten. Vanaf deze tijd richt het bedrijf zich meer op het schoonmaken en vervangen van kachels en wordt de smederij gebruikt voor het maken van balkonhekken en het bouwen van onderstellen voor woonwagens. Met de komst van aardgas worden de activiteiten in 1965 uitgebreid en gaat Klein Poelhuis gaskachels en later ook centrale verwarmingen installeren. De groei gaat gestaag door en in de jaren zeventig breidt het bedrijf zich verder uit met elektra- en loodgieterswerkzaamheden. In ruim een eeuw tijd groeide zo het bedrijf uit tot één van de grotere totaalinstallateurs van Nederland. Sinds de jaren ’80 richt het bedrijf zich op het aanbieden van totaalpakketten, met bijbehorende kwaliteitscertificaten.

Vandaag de dag
Vandaag de dag maakt Klein Poelhuis Winterswijk deel uit van de VDK Groep regio Noord-Oost. Wij ontwerpen, implementeren en onderhouden de meest uiteenlopende technische installaties in heel Nederland. Het gaat daarbij in toenemende mate om zeer complexe installaties, die vaak in samenwerking met gerenommeerde partners tot stand komen.