Nieuws

Fijne feestdagen!

Graag willen wij al onze opdrachtgevers, relaties en leveranciers heel hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen afgelopen jaar.

Namens alle medewerkers van Klein Poelhuis Projecten en Klein Poelhuis Technisch Beheer Winterswijk wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2024 toe!

In verband met de kerstvakantieperiode zijn wij gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 05 januari 2024 – met uitzondering van onze service-afdeling die 24/7 in het geval van storingen en calamiteiten voor u bereikbaar is, via telefoonnummer 0543 – 56 11 99.

CO Vakmanschap

Vanaf 1 april 2023 geldt de nieuwe Gasketelwet. Deze is in het leven geroepen om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en zo koolmonoxide-ongevallen te verminderen. Iedere installateur moet daarom verplicht gecertificeerd zijn voor het CO Vakmanschap – zowel het bedrijf als haar medewerkers die aan (gebouwgebonden) gasverbrandingstoestellen werken.

Wij als Klein Poelhuis Winterswijk zijn gecertificeerd; wij werken Veilig, Verantwoord en Vakkundig!

Oplevering en opening Fletcher Hotel Marknesse

Vrijdag 31 maart jl. was het dan zover: de opening van het Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse!

Het gloednieuwe hotel bevindt zich in de nabijheid van het Rijksmonument Waterloopbos, een historisch openluchtlaboratorium gelegen in een prachtig polderbos. Het hotel heeft 112 comfortabele kamers met daarbij een sfeervol à la carte restaurant met grote open keuken.

Wij als Klein Poelhuis Winterswijk hebben hier in het gebouw alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties aangebracht voor Maica B.V. (de verhuurder) en Fletcher Hotel (de huurder). Het hotelkamergedeelte is daarbij voorzien van een duurzaam ALL Electric verwarmingssysteem en het restaurant van een laagtemperatuurverwarmingssysteem.

De werkzaamheden waren in juni 2022 opgestart en eind maart 2023 zijn de installaties volledig in bedrijf gegaan. Tijdens de feestelijke opening van het prachtige nieuwe hotel op 31 maart jl. werd er met het bouwteam geproost op het geweldige eindresultaat!

Wij wensen de eerste (hotel)gasten alvast een heel fijn verblijf toe!

Gescoorde werken!

Begin dit jaar hebben we opdracht verkregen voor het project ‘Thuis aan de Welle’ in Deventer, op een prachtige plek aan de IJssel. Dit fraaie nieuwbouwproject omvat 29 moderne, luxe verkoopappartementen en een parkeergarage. De verschillende panden die deel uitmaken van het plan waren tot voor kort in gebruik als kantoren. Deze zullen volledig getransformeerd worden tot een diversiteit aan woningen met een duurzaam karakter. Een ontwerp van Oostwest Architecten en de uitvoering zal geschieden in samenwerking met Bouwbedrijf Kooi uit Appingedam.

Naast dit project in Deventer heeft Klein Poelhuis Projecten nóg een mooi werk aan de orderportefeuille kunnen toevoegen: In bouwteamverband in samenwerking met Plegt-Vos hebben we het installatie-ontwerp gerealiseerd voor het project Veld 1 in Nijmegen. Dit werk betreft een hoogbouwproject met 77 appartementen voor een duurzame toekomst inclusief algemene ruimten.

Mooie duurzame werken waar we volop mee aan de slag gaan!

Winterwarm Winterswijk

Medio 2022 hebben we het nieuwbouwproject Winterwarm Heating Solutions en WinLed Lighting Solutions aan de Olden Goorweg in Winterswijk opgeleverd. Een prachtige duurzaam bedrijfspand waarvoor wij als Klein Poelhuis Winterswijk het ontwerp, de engineering en de realisatie van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties hebben verzorgd. De bedrijfshal en het kantoorpand zijn compleet duurzaam gebouwd, met BREEAM-certificatie. Het heeft een geheel groene uitstraling en is ingericht voor de toekomst en met het oog op verdere groei. Het dak is van zonnepanelen voorzien, waardoor Winterwarm zelfvoorzienend is met stroom en bij de keuze van de materialen is voor de meest duurzame opties gekozen. Benieuwd naar het resultaat en onze bijdrage? Bekijk hier de video die is gemaakt i.s.m. Gebbink Media.

SABA Dinxperlo

Eerder dit jaar hebben we voor SABA adhesives & sealants in Dinxperlo hun prachtige nieuwbouwproject opgeleverd. Deze duurzame locatie bestaat uit een kantorencomplex en een fabriek/productiegebouwen, waarvoor wij zowel het ontwerp als de aanleg van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties gerealiseerd hebben. Om een beeld van dit indrukwekkende onderkomen en onze bijdrage daaraan te geven is i.s.m. MVL Media Groep een beknopte mooie video gemaakt – bekijk ‘m hier!