Nieuws

Rondom Hemelvaartsdag gesloten


Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.

Mocht u een dringende storing hebben, belt u dan onze 24/7 servicedienst via telefoonnummer 0543-561199.

Wij wensen iedereen een fijn Hemelvaartsweekend toe!

Ajuu Winterswijk, moi Lichtenvoorde!

Na een wekenlange voorbereiding en de daarop volgende verhuizing, voelen we ons intussen steeds meer thuis in Lichtenvoorde!
De eerste week hebben we gezellig met elkaar ingeluid en hebben we ook al diverse felicitaties met traktaties mogen ontvangen. Erg leuk, en lekker natuurlijk!

Verhuisbericht!

Het is bijna zover: Met ingang van 22 april aanstaande gaan wij, Klein Poelhuis Projecten B.V. en Klein Poelhuis Technisch Beheer Winterswijk B.V., verhuizen. Ons nieuwe kantoor met magazijn en werkplaats kunt u vanaf dan vinden aan de Koningslinde 10 in Lichtenvoorde!

Ruim 119 jaar na de oprichting van Klein Poelhuis Installatietechniek zullen we het vertrouwde Winterswijk verlaten en onze huidige activiteiten voortzetten vanuit Lichtenvoorde, op een mooie zichtlocatie langs de N18. Een hele verandering maar we hebben er zin in!

Ons nieuwe adres per 22-04-2024 is:
Koningslinde 10, 7131 MP LICHTENVOORDE

Wees welkom!

Fijne feestdagen!

Graag willen wij al onze opdrachtgevers, relaties en leveranciers heel hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen afgelopen jaar.

Namens alle medewerkers van Klein Poelhuis Projecten en Klein Poelhuis Technisch Beheer Winterswijk wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2024 toe!

In verband met de kerstvakantieperiode zijn wij gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 05 januari 2024 – met uitzondering van onze service-afdeling die 24/7 in het geval van storingen en calamiteiten voor u bereikbaar is, via telefoonnummer 0543 – 56 11 99.

CO Vakmanschap

Vanaf 1 april 2023 geldt de nieuwe Gasketelwet. Deze is in het leven geroepen om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en zo koolmonoxide-ongevallen te verminderen. Iedere installateur moet daarom verplicht gecertificeerd zijn voor het CO Vakmanschap – zowel het bedrijf als haar medewerkers die aan (gebouwgebonden) gasverbrandingstoestellen werken.

Wij als Klein Poelhuis Winterswijk zijn gecertificeerd; wij werken Veilig, Verantwoord en Vakkundig!

Oplevering en opening Fletcher Hotel Marknesse

Vrijdag 31 maart jl. was het dan zover: de opening van het Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse!

Het gloednieuwe hotel bevindt zich in de nabijheid van het Rijksmonument Waterloopbos, een historisch openluchtlaboratorium gelegen in een prachtig polderbos. Het hotel heeft 112 comfortabele kamers met daarbij een sfeervol à la carte restaurant met grote open keuken.

Wij als Klein Poelhuis Winterswijk hebben hier in het gebouw alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties aangebracht voor Maica B.V. (de verhuurder) en Fletcher Hotel (de huurder). Het hotelkamergedeelte is daarbij voorzien van een duurzaam ALL Electric verwarmingssysteem en het restaurant van een laagtemperatuurverwarmingssysteem.

De werkzaamheden waren in juni 2022 opgestart en eind maart 2023 zijn de installaties volledig in bedrijf gegaan. Tijdens de feestelijke opening van het prachtige nieuwe hotel op 31 maart jl. werd er met het bouwteam geproost op het geweldige eindresultaat!

Wij wensen de eerste (hotel)gasten alvast een heel fijn verblijf toe!