Nieuws

Fijne zomervakantie!


11-07-2024

Met de jaarlijkse vakantieborrel hebben we alvast de aanstaande en welverdiende zomervakantie ingeluid! Het was weer erg gezellig, dit keer voor het eerst aan de Koningslinde! Met een heerlijk BBQ-buffet van Walter Kookt! en met medewerking van Event Bar.

En daarmee is voor ons de bouwvakperiode bijna aangebroken. Voor regio midden loopt deze van maandag 29 juli tot en met vrijdag 16 augustus 2024. Hoewel wij in die weken niet helemaal gesloten zijn, genieten veel van onze collega’s in die periode van hun welverdiende vakantie.

Uiteraard blijft de service-afdeling van Klein Poelhuis Technisch Beheer in geval van dringende storingen en calamiteiten 24/7 bereikbaar, onder telefoonnummer 0543 – 56 11 99.

Bij deze wensen wij, Klein Poelhuis Projecten en Klein Poelhuis Technisch Beheer, graag iedereen een hele fijne zomer(vakantie) toe!



Rondom Hemelvaartsdag gesloten


Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 10 mei zijn wij gesloten.

Mocht u een dringende storing hebben, belt u dan onze 24/7 servicedienst via telefoonnummer 0543-561199.

Wij wensen iedereen een fijn Hemelvaartsweekend toe!

Ajuu Winterswijk, moi Lichtenvoorde!

Na een wekenlange voorbereiding en de daarop volgende verhuizing, voelen we ons intussen steeds meer thuis in Lichtenvoorde!
De eerste week hebben we gezellig met elkaar ingeluid en hebben we ook al diverse felicitaties met traktaties mogen ontvangen. Erg leuk, en lekker natuurlijk!

Verhuisbericht!

Het is bijna zover: Met ingang van 22 april aanstaande gaan wij, Klein Poelhuis Projecten B.V. en Klein Poelhuis Technisch Beheer Winterswijk B.V., verhuizen. Ons nieuwe kantoor met magazijn en werkplaats kunt u vanaf dan vinden aan de Koningslinde 10 in Lichtenvoorde!

Ruim 119 jaar na de oprichting van Klein Poelhuis Installatietechniek zullen we het vertrouwde Winterswijk verlaten en onze huidige activiteiten voortzetten vanuit Lichtenvoorde, op een mooie zichtlocatie langs de N18. Een hele verandering maar we hebben er zin in!

Ons nieuwe adres per 22-04-2024 is:
Koningslinde 10, 7131 MP LICHTENVOORDE

Wees welkom!

Fijne feestdagen!

Graag willen wij al onze opdrachtgevers, relaties en leveranciers heel hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen afgelopen jaar.

Namens alle medewerkers van Klein Poelhuis Projecten en Klein Poelhuis Technisch Beheer Winterswijk wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig & gezond 2024 toe!

In verband met de kerstvakantieperiode zijn wij gesloten van maandag 25 december 2023 tot en met vrijdag 05 januari 2024 – met uitzondering van onze service-afdeling die 24/7 in het geval van storingen en calamiteiten voor u bereikbaar is, via telefoonnummer 0543 – 56 11 99.

CO Vakmanschap

Vanaf 1 april 2023 geldt de nieuwe Gasketelwet. Deze is in het leven geroepen om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en zo koolmonoxide-ongevallen te verminderen. Iedere installateur moet daarom verplicht gecertificeerd zijn voor het CO Vakmanschap – zowel het bedrijf als haar medewerkers die aan (gebouwgebonden) gasverbrandingstoestellen werken.

Wij als Klein Poelhuis Winterswijk zijn gecertificeerd; wij werken Veilig, Verantwoord en Vakkundig!