Wat wij doen

Klein Poelhuis Winterswijk biedt totaaloplossingen in de installatietechniek. Samen met u bekijken wij, naar aanleiding van uw wensen, hoe wij het beste vakwerk kunnen leveren. Wij creëren een ontwerp op maat en stellen samen een planning op. Onze monteurs plaatsen de installatie en verzorgen het beheer en onderhoud. 

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Wij leveren en monteren de complete elektrotechnische installatie, van trafo tot wandcontactdoos. De vakkundig aangelegde installaties zorgen ervoor dat verwarming, verlichting en ventilatie naar behoren functioneren.

Lees verder
Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Wij leveren de complete installaties voor het verwarmen en koelen van uw utiliteitsgebouw, industriecomplex, kantoorpand of woning, evenals de ventilatie-installaties en vanzelfsprekend ook de warm- en koudwater en sanitaire installaties. 

Lees verder
Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek

Onze meet- en regeltechniek zorgt ervoor dat de installaties werken zoals bedoeld, dat het comfort wordt geleverd dat is afgesproken en dat er op een innovatieve manier gebruik wordt gemaakt van de technische mogelijkheden van de installaties.

Lees verder
Duurzame energiesystemen

Duurzame energiesystemen

Wij zijn volop bezig met energiezuinige concepten en ontwikkelingen. Installaties worden uitgevoerd met energieopslag in de bodem, gecombineerd met PV-systemen en opslagmodules waardoor energieneutraal gebouwd wordt. 

Lees verder
Technisch beheer en onderhoud

Technisch beheer en onderhoud

Wij realiseren uiteenlopende projecten, klantenwerkklussen en dynamisch contractbeheer in een gevarieerde klantenkring, wat een diversiteit aan (duurzame) technieken en installaties met zich meebrengt. Van ad hoc storingen, onderhoudswerkzaamheden en verbetervoorstellen tot het complete beheer van installaties.

Lees verder